Apple iPhone 7 Plus vs. Samsung Galaxy S7 Edge összehasonlitó

Video is ready, Click Here to View ×


Samsung és Apple a kettö legnagyobb mobil gyártó a világon jelenleg. Bemutatjuk mindkettönek a legjobb kisebb méretü mobilját miket tudnak és melyik a jobb.

Blog ►
Facebook ►
Instagram ►
Iratkozz fel YouTube-on ►
Twitter ►
Snapchat ►

23 Replies to “Apple iPhone 7 Plus vs. Samsung Galaxy S7 Edge összehasonlitó”

  1. Kedves Balázs! Elnézést ha indiszkrét a kérdés, nem vagyok egy "komment huszár", de nem bírom ki, hogy ne kérdezzek rá (és ne adjak baráti! jó tanácsot). Valaki aludt melletted amíg a videó készült? Vagy miért vagy ennyire monoton, unott, és halk ezen a videón? Jogosan mondanád, hogy "tekerd fel a hangerőt"…. de ez a szüntelen mély duruzsolás… ez valami borzalmas. Nagyon sokszor futottam már neki, minden próbálkozásommal 3 percig bírtam. Balázs! Nagyon jó videóid vannak, nem egyszer segítettél nekem technikai kérdésben (akár vásárlás előtt) a videóiddal, meglátásaiddal, de ez a videó csapni való. Nagyon szívesen megnéznék egy összehasonlító videót erről a két készülékről sokkal érdekesebb és határozottabb előadásban! 🙂

  2. Az igaz hogy az iPhone 4 magos,de abból 2 nem működik ha komolyabb progikat futtatsz.Kapcsolhatja őket,szval ha kevésbé energiaigényes appokat(pl.email.üzenetek),akkor a 2 gyengébb magot használja,ha meg kell energia akkor meg átvált a 2nagyobb teljesítményűre.szval az Apple 2 maggal veri szarrá a mezőnyt még mindig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *